måndag 28 april 2014

Källan är inte trovärdig för dödshjälp

källan är inte trovärdig för dödshjälp


2-källan är inte trovärdig


Hur ser dödshjälp webbsid

Dödshjälp

2-DÖdshjälp




Hur ser webbsidan ut?


Det ser jättebra bilder och passande. Webbsidan har endast vitt.
  • Texten verkar väldigt seriös.
  • Det visar till källor och finns datum på sidan.
Hur är texten?
  • Texten har 418 ord.
  • Det finns bild på sidan.
  • Det är lätt att förstå. Texten har mycket information.
Vem har gjort webbsidan och vem har skrivit texten?
  • Viviana Canoilas har skrivit texten.
  • Det är ett tidningar som heter Expressen.
Varför är webbsidan gjord?
  • Därför att det är bra för miljö.
  • Det finns reklam.
Är sidan aktuell?

  • Ja, det är den.
  • Texten publicerades 13 feb 2014 

Dödshjälp riskerar på hela världen

Dödshjälp är omöjligt att avgöra ödet att mannen av den andra mannen liv och vilka är intentionerna bakom denna man vill ta sitt liv.

För det första vem kan bestämma för mig att leva jag eller dö och vem bestämde förste att jag liv. Det är mitt liv inte dina.

För det andra livet, livet är en samexistens mellan människa om vi ville live. Varför du vill ta mitt liv, vem är du kan ta mitt liv och varför inte vi liver tillsammans på glädje.

För det tredje vad är liv och vad är död och dessa är frågor som kretsar i alla våra sinnen, eftersom livet är ibland bli svårt men på samma set livet är lyxläget om vi ville liv. 


Våra partier höra mig om vi tillåter dödandet av människoliv kommer livet att bli som skogen eftersom vi går ombord döden andra och alla kommer att ta beslutas döden av bröderna eller hans mor eller hans hustru eller till sin son.

söndag 20 april 2014

läraren

Läraren är som en far eller mor, där han /hon vill att hans barn ska bli bättre och bättre i samhället. 

För det första, är läraren grunden för samhället, eftersom om landet har kvalificerade lärare och bra läraren det ska bil samhället framgångsrikt.


För det ändra läraren är en symbol, ljus för landet eftersom folken i världen att tänka på att dessa människor utbildade eller okunniga, och läraren är grunden på det.

Dessutom att läraren lär sig allt nytt saker och användbart för att passa in i samhällets utveckling.

Jag tycker vi måste respektera läraren och uppskattat mer och mer eftersom han/hon lär sig generationer och samhället för bil mer bättre.



The Great debaters

Jag äntligen såg filmen och det var mycket smärtsamt när det gäller exploatering och marginalisering av andra.

Jag tycker att den här filmen passar på alla tiden eftersom förföljelsen och marginalisering är alltid närvarande i hela världen.

fredag 4 april 2014

Äntligen Ove Slutade uppbrott plågor


Idag var en bra lektion och jättelönande. Jag äntligen visste varför Ove ville köpa en ny dator.
Stina, Hatice inbjudande oss till fika med turkiska kakor och var jättegott sedan pratade vi om boken.

På början av boken var tråkig men sedan boken och händelserna blev intressant till oss särskilt när Stina har gjort sammanfattningen av kapitel och kapitel, det bli lättare till oss för att vi förstår mycket om boken på det är idé att man läser sammanfattning och sedan läser bok.

Vi visste att Ove dog ensam i sitt hem och gav allt till Parvanehsbarnen.
Jag tycker att Ove levde ett hårt liv och en före och efter Sonja men detta är hans liv eller hur…

tisdag 1 april 2014

Tobak bör förbjudas


Jag tycker att i Sverige finns jättemycket studier om cigaretter men mest intressant är tobak är en typ av drog! så människan kan bli sjuk, och man blir beroende på drogen och kan inte släppa den. Flera människor kan inte tåla mer än en timme utan att röka eftersom deras kroppar blev mättad av narkotiska ämnen. Så jag tror att tobak bör förbjudas eftersom

För det första, ekonomiska perspektiv, ekonomin är en av de viktigaste sakerna i vår vardag och framtid. Varför man lägger ut pengarna varje dag? varför man betalar (t.ex. 50 kr per stycken) för att skada sig själv och skada andras hälsa också, man kan istället köpa nya saker som man behövas eller gå på en resa.

Ytterligare varför man behöver slösa tid på att röka en cigarett, om man tänker på tiden som kräves för att ta en cigarett hur många minuter man ska spara par en dag? På den är tiden kan man läsa en bok, eller göra felar saker som är nyttiga för andra människor också.

För det andra, häls perspektiv, Jag tycker att alla människor vet att rökning är skadligt för både lungor, blodkärl .vi borde fundera att ha bra hälsa och inte påverka andras hälsa och särskilt barns hälsa.

Jag hoppas att politiker hör mig, och räknar cigaretter som de förbuden drogerna för att förhindra att de används på offentliga platser eftersom rökningarna liknar.

Ett långsamt självmord för rökare och andras som i närheten av honom.

Translate