fredag 28 februari 2014

Margaret 91

I London lever en kvinna som heter Margaret Leigh-Jones. Hon arbetade som lärare i Geografi nästan 46 år på samma skola och hon känner alla människor som bor på samma område. När hon var en ung tjej gillar hon att prata med människor jättemycket, alla vill prata med henne eftersom var hon jätte vackra.

När hon blev en pension, blev hon olycklig för att hon har mycket fri tid. På den tiden gör hon ingenting som kan hjälpa andra. Hon tackade att går till arbetsplatsen och sitter vid dörren för att hjälper elever, men det strider mot lagen skolan.

Den långa åldern kunde inte hindra Margaret Leigh-Jones att upptäcka nya funktioner i hennes personlighet. Även Margaret har nittio års ålder, men hon kunde börja ett nytt jobb, som annonsera program ett av de bästa programmen på Hampshire nostalgi radiostation FM.

Som normalt resultat för en kvinna av delar tycker om henne att hon blev Storbritanniens äldsta DJ. Även om hennes jobb verkar så vanligt att det är bara att svara i telefon, kommunicera med publiken och val av sång och musik, men hennes förmåga som är attraktiva eftersom det fungerar bra som en service till folk.


Även hon gillar livet, musik och att rida cykeln varje morgon. Hon sa "Jag är fortfarande lära sig nya saker och hålla mig aktiv" Hon har modet av sina övertygelser och med att hon har fjorton barnbarn och nitton stora barnbarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Translate